Публічні обговорення у Здолбунові

Здолбунівська міська рада повідомляє, що 22.10.2018 року об 10.00 год. в залі засідань Здолбунівської міської ради оголошуються громадські обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення:
детального плану території земельної ділянки загальною площею 0,0154 га для будівництва об’єкту комерційного призначення по вулиці Гетьмана Мазепи 21б, в місті Здолбунів.
З проектними матеріалами по даному питаннях можна ознайомитись у приміщенні Здолбунівської міської ради, кабінет №15.
Прийом пропозицій (зауважень) здійснюється у письмовій формі протягом 30 днів із дати публікації цього оголошення в газеті «Нове життя».
Телефон для довідок 2-50-46
Відповідальна особа – Лук’янчук Марія Василівна.

Здолбунівська міська рада повідомляє про початок проведення громадських обговорень детального плану території на земельну ділянку загальною площею 0,20 га для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (будівництва та обслуговування центру захисту тварин) по вулиці Шевченка (район майданчику відстою вантажних автомобілів навпроти ПРАТ «Дікергофф Цемент Україна»в місті Здолбунів).
Розробником детального плану є ФОП Назаренко Катерина Юріївна «АрКа». Замовником є Здолбунівська міська рада.
Підставою для розроблення детального плану території є рішення №713 від 19.09.2018 «Про виділення Комунальному підприємству «Здолбунівське» земельної ділянки по вулиці Шевченка для будівництва та обслуговування центру захисту тварин».
Громадські слухання відбудуться в Залі засідань Здолбунівської міської ради (вул.Василя Жука, 1 м. Здолбунів) 05 листопада 2018 року о 10.00 годині.
Пропозиції та зауваження від громадян приймаються впродовж 30 днів від дня опублікування оголошення (кабінети №№1, 15 та приймальна міської ради).



Всі коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію. Коментатори, які використовують декілька ніків (імен)-будуть попереджені і можуть бути забанені. Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях грубощі щодо інших учасників дискусії та наклепи (поширення завідомо неправдивдивої інформації, яка порочить іншу особу) - можуть бути забанені адміністратором. Якщо ви вважаєте, що якась інформація не відповідає дійсності і маєте на те суттєві підстави - напишіть нам zdolbunivcity@i.ua і модератор ОБОВ'ЯЗКОВО розгляне ваш лист у найкоротший термін.

Інструкція: "Як користуватися системою коментування"
 
 
 

Архіви

 
 

Партнери

 
 ЗЕОН член Партнерства За прозорі місцеві бюджети