Як “Міс Здолбунів” у пожежній частині “розважались”

Після відбору 10 липня конкурсанток на конкурс краси та грації “Міс Здолбунів” дівчата активно проводять дні разом. Оскільки головний хореограф конкурсу Олена Галій набирається творчих сил у відпустці, минулий тиждень дівчата провели без репетицій, але напродчуд насичено. Так, на фотосесії на “Зеленому газоні” від Олени Борцової з макіяжем від Анастасії Гаврикової вони вчилися працювати з камерою. Також, не пропустили можливості підтягнути навички ораторського мистецтва з Максимом Воловичем. Але як без спільного відпочинку? Тому дівчата на запрошення кінотеатру “Україна” поїхали у Рівне дивитись “Людина-мураха”.

Але найзахоплюючим днем виявився 19 липня, коли конкурсантки “Міс Здолбунів” відвідали 18 державну пожежно-рятувальну частину м. Здолбунів. Там вони зовсім не розважались, а натхненно вчились.

Фото – Євгенія Ковальчук

Спільно з працівниками Здолбунівського відділення екстреної медичної допомоги та медицини катастроф та працівниками Здолбунівських курсів цивільного захисту для конкурсанток було проведено практичне заняття по наданню невідкладної домедичної допомоги, ознайомлено з правилами пожежної безпеки.
Під час екскурсії дівчата мали змогу відчути себе рятувальниками примірявши бойовий одяг та оглянувши спеціальні автомобілі. Також бійці ДСНС розповіли про способи гасіння пожеж, продемонстрували, як пожежники реагують на сигнал тривоги та, як від швидкості і злагоджених дій залежить життя людей. 

Відео – Віктор Звонцев

А на закінчення дня, красуні Міс відвідали “Волинь-Цемент” філія ПРАТ “Дікергофф Цемент Україна”. Корисна та захоплююча ескурсія ще більше здружила дівчат.

Конкурсантки “Міс Здолбунів” завжди залишаються подругами навіть після конкурсу.

 



Всі коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію. Коментатори, які використовують декілька ніків (імен)-будуть попереджені і можуть бути забанені. Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях грубощі щодо інших учасників дискусії та наклепи (поширення завідомо неправдивдивої інформації, яка порочить іншу особу) - можуть бути забанені адміністратором. Якщо ви вважаєте, що якась інформація не відповідає дійсності і маєте на те суттєві підстави - напишіть нам zdolbunivcity@i.ua і модератор ОБОВ'ЯЗКОВО розгляне ваш лист у найкоротший термін.

Інструкція: "Як користуватися системою коментування"
 
 
 

Архіви

 
 

Партнери

 
 ЗЕОН член Партнерства За прозорі місцеві бюджети