Розкажи чому твоя команда найкраща і отримай спортивну форму

Довгоочікуваний вантаж із футболками, куртками досяг здолбунівської землі:) Завдяки зусиллям Viktoriya Levynska, Chris Riekert, та футбольного клубу Нюрберг, частинка здолбунівських спортсменів зможе отримати для своїх команд обновки – якісну, відомого спортивного бренду.

Інвентаризація доставленого показала, що кольористика, форми і розміри товару дуже різні, тому сформували декілька комплектів, які і стануть предметом уваги спортивної спільноти краю.

Ось ці комплекти. На фото ви можете бачити зазначений склад комплекту (для міні-футбольної команди, чи великого футболу, розміри, кількість). Сподіваюся, що найближчим часом зможу вручити ці комплекти під час одного із футбольних матчів, до речі декілька футболок залишили для розіграшу серед вболівальників і ветеранів футболу! Підібрані комплекти підійдуть для спарингів, тренувань, виступів аматорських команд, вуличних, шкільних…Короткий рукав 4+1 воротарКороткий рукав 4+1 воротар Довгий рукав 4+1 воротар 

Довгий рукав 5 колір+5 колір+1 воротар

Куртки, розміри від 38 до 50,  сині+ чорні на великий футбол, або розбиті на 2 на міні команди

Що потрібно зробити, щоб отримати один із комплектів? Написати мені мотиваційного листа на електронну скриньку Analitik5555@gmail.com де розповісти що ви за команда, які у вас є успіхи і плани і чому саме вам має дістатися той чи інший комплект форми (футболок з коротким рукавом, довгим чи куртки). Ось і все.

Нюрберг – червоно-чорна команда), яка успішно завершила нинішній футбольний сезон. І хоча за 118 років історії бувало всяке, та більше них, чемпіонами Німеччини ставала лише славетна Баварія!

Оскільки маю мандат довіри від тих, хто цю форму надав, то пораджуся і зроблю свій вибір, який ви всі і побачите як під час вручення так згодом і у фотозвіті на сторінках ЗС.

Микола Орлов



Всі коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію. Коментатори, які використовують декілька ніків (імен)-будуть попереджені і можуть бути забанені. Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях грубощі щодо інших учасників дискусії та наклепи (поширення завідомо неправдивдивої інформації, яка порочить іншу особу) - можуть бути забанені адміністратором. Якщо ви вважаєте, що якась інформація не відповідає дійсності і маєте на те суттєві підстави - напишіть нам zdolbunivcity@i.ua і модератор ОБОВ'ЯЗКОВО розгляне ваш лист у найкоротший термін.

Інструкція: "Як користуватися системою коментування"
 
 
 

Архіви

 
 

Партнери

 
 ЗЕОН член Партнерства За прозорі місцеві бюджети