Виїхав з АЗС під колеса вантажівки

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду зі смертельними наслідками до поліції надійшло учора, 18 квітня, о 15:20.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 64-річний житель села Жовтневе Радивилівського району, керуючи автомобілем «Chevrolet Aveo», рухаючись у напрямку Львова на автодорозі «Київ-Чоп» поблизу АЗС (біля Квасилова) виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з вантажним автомобілем «Renault Magnum» під керуванням 46-річного жителя міста Луцьк

Унаслідок ДТП водій легковика від отриманих травм загинув на місці події.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого слідчим управлінням розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Рівненської області



Всі коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію. Коментатори, які використовують декілька ніків (імен)-будуть попереджені і можуть бути забанені. Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях грубощі щодо інших учасників дискусії та наклепи (поширення завідомо неправдивдивої інформації, яка порочить іншу особу) - можуть бути забанені адміністратором. Якщо ви вважаєте, що якась інформація не відповідає дійсності і маєте на те суттєві підстави - напишіть нам zdolbunivcity@i.ua і модератор ОБОВ'ЯЗКОВО розгляне ваш лист у найкоротший термін.

Інструкція: "Як користуватися системою коментування"
 
 
 

Архіви

 
 

Партнери

 
 ЗЕОН член Партнерства За прозорі місцеві бюджети